Aventor lever af at skabe merværdi for vore kunder gennem tilpassede løsninger kendetegnet ved hurtigt ROI

Aventor's løsninger er kendetegnet ved et hurtigt return on investment (ROI)

Det hænger sandsynligvis sammen med vores erklærede målsætning om at vore Service Management løsninger skal have betalt sig selv indenfor 18 mdr.

virksomheder mod kræft

Aventor fokuserer på at skabe merværdi

 

Hos Aventor fokuserer vi på at skabe merværdi for vores kunder, og vi sigter på, at en investering i en Service Management løsning fra os skal have betalt sig selv indenfor 18 mdr. Vi mener, at den tid, hvor softwareløsninger skulle forrentes over 3-5 år, er slut.

Vi arbejder efter filosofien om at ”plukke de lavest hængende æbler først”. Vi leverer både standardløsninger og skræddersyer løsninger, der kan tages i brug på få dage, og som kan give det ønskede udbytte meget hurtigt. Modul-strategien giver mulighed for senere at udbygge systemet i det tempo, der passer til den enkelte organisation, så det maksimale udbytte kan opnås, uanset på hvilket niveau man starter.

Aventors AD HOC løsninger er kendetegnet ved at være enkle at betjene, og samtidig efterlever de markedets trends og standarder herunder ITIL (Information Technology Infrastructure Library).

Med mere end 450 solgte løsninger til private virksomheder og offentlige instanser, alle med behov for en struktureret og effektiv arbejdsgang, har Aventor placeret sig solidt på det danske marked for Service Management løsninger til IT Support, Kundeservice samt Facility Management.

Aventor A/S blev stiftet i 1995 og har siden leveret udviklings- og konsulentbistand til virksomheder og organisationer, der har haft behov for at styrke deres processer og forretningsgange, såvel internt som eksternt.

 

Hvis du vil høre mere om Aventor og hvordan vores løsninger kan hjælpe din virksomhed, så kontakt os på telefon: +45 7015 7500 eller anvend kontaktformen her.


 

AD HOC IT | AD HOC FM | AD HOC Customize